Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Author: <span>Paula Luhtaanmaki</span>

Syksyn 2023 purjehtijakurssien ilmoittautuminen avautuu tiistaina 20.6. klo 20

Syksyllä 2023 järjestetään kaksi suomenkielistä purjehtijakurssia. Paikat kursseille täyttyvät yleensä nopeasti, joten laita ilmoittautumisaika muistiin. Kursseilla on yhteiset teoriaosuudet arki-iltatoteutuksena ma 21.8., ke 23.8. ja ma 4.9. ja käytännön osuus painottuu molemmissa kursseissa 15.-17.9. viikonloppuun, jonka lisäksi on yksi arki-ilta joko ke 6.9. tai ke 13.9. Lue lisää kursseista tästä.

Teekkaripurjehtijoiden vuosikokous 9.3.2023

Tervetuloa osallistumaan Teekkaripurjehtijat ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka järjestetään torstaina 9.3. klo 17.30. Kokouspaikkana toimii Aalto yliopiston kandidaattikeskuksen U3-sali (Otakaari 1, 02150 Espoo). Kokouksen esityslistalla on sääntömääräisten asioiden läpikäynti. Kokouksessa käsitellään esityslistan mukaisesti menneen vuoden vastuuvapauksien myöntäminen ja toimintakertomuksen sekä tilinpäätöksen läpikäynti ja kuluvan vuoden budjetin ja toimintasuunnitelman esittely. Katso lisätiedot …

TripVenture 2023 suuntaa Sisiliaan!

Ahoi! Tripventure suuntaa tänä vuonna Sisiliaan 26.8.-2.9.2023 Ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 15.2. klo 20.00. Lisätietoa reissusta ja ilmoittautumislomake löytyy täältä. Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (pois lukien kipparisto), joten ole valmiina! Muista myös liittyä Slackin #tripventure2023 -kanavalle.

Talvipäivät 10.-12.2.2023 Nuuksiossa

Talvipäivät on seuran jäsenille tarkoitettu viikonlopputapahtuma Nuuksiossa Kattilaniemen leirikeskuksessa. Tapahtumassa pääset tutustumaan seuran jäseniin rennon yhdessäolon merkeissä. Luvassa on lautapelejä, saunomista, ulkoilua sekä ruoanlaittoa yhdessä. Jokainen on vastuussa viikonlopun onnistumisesta, joten voit tuoda mukanasi pelejä tai järjestää vaikka tietovisan. 

Talvipäiville saa tulla koko viikonlopuksi tai vain pyörähtämään päiväksi. Pyrimme koordinoimaan kyytejä, mutta omatoimisuuteen kannustetaan. Lyhyen matkan päähän tulee myös julkinen liikenne. Paikalta löytyy patjoja, mutta tarvitset mukaan omat peitot ja lakanat. Näiden lisäksi iloa voi olla pyyhkeestä, pesuaineista, ulkoiluvaatteista, sandaaleista ja villasukista. Tapahtuma on jäsenille maksuton. 

Ilmoittaudu tästä

Milloin? Perjantaista sunnuntaihin 10.-12.2.2023
Missä? Kattilajärven leirikeskuksessa osoitteessa Kattilajärventie 30, 02820 Espoo