Opiskelijan oma purjehdusseura
 
TRIP - Teekkaripurjehtijat ry

Tiedotuskanavat

Kerhon tiedotus hoidetaan sähköpostiryhmillä ja Slackissa. Kaikki jäsenet ovat automaattisesti jäsenten sähköpostilistalla, jonka seuraaminen on tärkeää toiminnassa mukana olevalle. Meidät löytää myös Facebookista ja Instagramista!

Yhdistyksen sähköpostidomain on [a] teekkaripurjehtijat.fi. Käytämme yhdistyksessä aktiviisesi Slackia. Jäseneksi liittymisen yhteydessä saat ohjeet miten pääset sinne!

Hallitus
Tämä lista on Teekkaripurjehtijoiden virallinen sähköpostiosoite. Lista on samalla hallituksen ja toimihenkilöiden yhteinen sähköpostilista. Älä epäröi lähestyä hallitusta tämän listan kautta jos vähänkin siltä tuntuu..

Jasenet
Tämä lista on Tripin virallinen ilmoituskanava. Siihen lähetetään tarkat tiedot kaikista yhteispurjehduksista ja tapahtumista. Jäsenten (tietoa jäseneksi liittymisestä) on mahdollista rekisteröityä ryhmään tällä lomakkeella.

Info
TRIPin toiminnasta kiinnostuneet, jotka eivät halua (vielä) liittyä jäseneksi, voivat liittyä Info-ryhmään. Tähän ryhmään lähetetään yleistä tietoa Teekkaripurjehtijoiden toiminnasta. Myös tietoa monista tapahtumista, joita on hyvä mainostaa tulevillekin jäsenille, kuten laivurikurssit. Pelkästään jäsenille tarkoitetusta toiminnasta, kuten jäsenpurjehduksista, ei tässä ryhmässä kuitenkaan ilmoiteta.

Kuka tahansa voi tulla Info-ryhmään käyttämällä tätä lomakketta. Kerhon ulkopuolisilla ei ole lähetysoikeutta ryhmään.

Info-ryhmä löytyy nyt myös Telegramista, voit liittyä ryhmään täältä. Ryhmä on tarkoitettu vain ilmoituksille, joten vain ylläpitäjät voivat lähettää viestejä.

Kipparit
Matkaveneistä ja niiden käytöstä tiedotetaan ja keskustellaan tarkemmin kipparit -ryhmässä. Mm. havaitut viat raportoidaan täällä muillekin käyttäjille. Ryhmässä ovat kaikki kipparit, hallitus ja toimihenkilöt sekä lähes kaikki veneitä itselleen varaavat jäsenet. Myös muut trip-aktiivit tai sellaiseksi aikovat ovat erittäin tervetulleita.

Tämä lista on vain jäsenille, voit liittyä siihen käyttämällä tätä lomakketta.

Kevytveneet
Tämä ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat keskustella kevytveneiden tilanteesta, eivätkä halua spämmätä muita listoja. Ryhmä on vielä aluillaan mutta kaikki jäsenet voivat halutessaan liittyä siihen käyttämällä tätä lomakketta.

Toimihenkilot
Tämä ryhmä sisältää teekkaripurjehtijoitten aktiiviset toimihenkilöt. Tapahtumien järjestelyn koordinaatioon ja muuhun vastaavaan tarkoitettu ryhmä, joka ei spämmää muita listoja. Myös Slackissa on oma kanava toimihenkilöille ym. Jos olet kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä tai muutoin haluat aktivoitua, suosittelemme Slackia. Tämä ryhmä on vielä aluillaan mutta kaikki jäsenet voivat liittyä käyttämällä tätä lomakketta.

Alumnit
Sähköpostilista suunnattu aiemmille jäsenille, jotka haluavat satunnaisesti pysyä ajan tasalla TRIPin toiminnasta. Kutsut avoimiin tapahtumiin, kuten Vuosijuhliin, lähetetään tälle postituslistalle.
Liity listalle täyttämällä tämä lomake.

Trip-projekti
Veneiden suurempien remonttien ja kerhon rakenteluprojektien keskustelukanava.

Facebook-ryhmä
https://www.facebook.com/groups/5215414759/