Opiskelijan oma purjehdusseura
 
TRIP - Teekkaripurjehtijat ry

TripVenture

Ahoy, Tripventure tulee jälleen!

Tripventure on Teekkaripurjehtijoiden vuosittainen purjehdus Välimerellä. Reissun ajankohta on elo-syyskuun vaihteessa. Tällä kertaa kohteena on jotakin ennennäkemätöntä ja -kokematonta venturella –  Sisilia, Välimeren kaunein paikka! Reissun ajankohta on 26.8.-2.9.2023.

HUOM! Lisähaku avattu 30.5.2023. Paikat varmistuu, jos saadaan lisävene täyteen, kuitenkin viimeistään kesäkuun puolivälissä. Jos ilmoittaudut 30.5. jälkeen, maksa varausmaksu vasta, kun olet saanut vahvistuksen paikasta (automaattiviestin lisäksi). Ilmoittautuminen on sitova.

Tripventure on tarkoitettu TRIPin jäsenille ja ennakkotietovaatimuksia purjehdustaidoille ei ole.

Vuonna 2023 TripVenture suuntaa upeaan ja eksoottiseen Sisiliaan!

Tänä vuonna suosittu Tripventure lähtee Portorosan satamasta Pohjois-Sisiliasta. Sisiliassa on lentokenttiä Cataniassa ja Palermossa, joista Catanian kaupunki on lähempänä satamaa. Myös halpalentoyhtiö Ryanair lentää Sisiliaan Trapani-Marsalan kentälle. Reissuun voi yhdistää myös omatoimimatkailua ennen tai jälkeen, ja matkustaa lautalla manner-Italian kautta.

Lähtökohtaisesti Tripventure on yhden viikon mittainen purjehdus (26.8.-2.9.), mutta selvitämme mahdollisuutta järjestää halukkaille myös toinen peräkkäinen reissuviikko. 

Aika: 26.8.-2.9.2023
Lähtösatama: Portorosa, Pohjois-Sisilia
Hinta: 550-590€ 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sivun lopussa olevasta lomakkeesta tai painikkeesta.
Matka on tarkoitettu Teekkaripurjehtijoiden jäsenille. Jos et ole jäsen, niin muistathan liittyä tästä.

Tripventuren ilmoittautuminen 2023 avataan keskiviikkona 15.2.2023 klo 20.00 tällä sivulla, jäsenet-listalla sekä Slack-kanavalla. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on tavalliseen tapaan rajallinen määrä, eli nopeat syövät hitaat!

Kustannukset

550-590€, hinta määräytyy lopullisen osallistujamäärän ja veneiden mukaan.
Varausmaksu 280€ maksetaan kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta, loppumaksu laskutetaan kesäkuussa.
Hinta sisältää veneiden vuokran, liinavaatteet, loppusiivouksen ja depovakuutuksen veneelle. Lennot ja muut matkat veneille jokainen järjestää itse.


Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta, jos tilalle ei saada uutta lähtijää.


Lisätietoja voi kysyä hallitukselta hallitus@teekkaripurjehtijat.fi sekä Tripventure2023 kanavalla Slackissä.

Infoa matkaa koskien

Osallistuja kantaa itse mahdollisiin matkustusrajoituksiin liittyvän riskin. Mikäli osallistuja päättää tai joutuu mistä tahansa syystä (esim. koronavirustartunta tai muu sairastuminen) perua osallistumisensa purjehdukselle, Teekkaripurjehtijat ei palauta jo maksettua varausmaksua eikä lopullista osallistumismaksua takaisin osallistujalle. Osallistuja voi itse etsiä tilalleen toisen lähtijän, jolle myydä paikkansa purjehduksella. Teekkaripurjehtijat kehottaa myös osallistujia hankkimaan matkavakuutuksen. Mikäli Teekkaripurjehtijat päättää pakottavasta syystä (esim. koronavirustilanteesta johtuen) peruuttaa purjehduksen, Teekkaripurjehtijat maksaa maksetut varaus- ja osallistumismaksut täysimääräisenä takaisin osallistujille, mutta ei korvaa mahdollisista oheiskuluista, kuten lennoista tai majoituksesta, aiheutuvia peruutus- tai muita kuluja. Purjehdus järjestetään, mikäli vallitseva tilanne sen vain sallii.