Opiskelijan oma purjehdusseura
 
TRIP - Teekkaripurjehtijat ry

Esittelypurjehdukset 2023 // Introductory sailing trips 2023Haluaisitko päästä kokeilemaan purjehdusta? Tule Teekkaripurjehtijoiden kevään esittelypurjehduksille, jotka järjestetään 12., 13. ja 14.9.! Näistä illoista kaksi ensimmäistä on suomenkielisiä ja 14. päivä purjehditaan englanniksi. Ilmoittautuminen esittelypurjehduksille tapahtuu tällä sivulla olevalla ilmolomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Esittelypurjehdukset on tarkoitettu erityisesti uusille opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille, jotka eivät vielä ole TRIP:n jäseniä. Esittelypurjehdukset ovat ilmaisia ja niihin voi osallistua ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Purjehdukset järjestetään useimmiten iltaisin ja mukana on usein kipparin lisäksi myös perämies. Purjehdukselle mahtuu kerrallaan mukaan 3-4 henkeä. Purjehduksella nostetaan purjeet ja pyörähdetään lähivesillä muutaman tunnin ajan. Myös rantautuminen saareen tai Suomenlinnaan kuuluu usein esittelypurjehduksen ohjelmaan.

Esittelypurjehdukset järjestetään iltaisin, tapaaminen veneellä on yleensä n. klo 17. Kipparit lähettävät osallistujille sähköpostissa tarkemmat ohjeet.

Mitä tarvitsen mukaan esittelypurjehdukselle?
Esittelypurjehdukselle on hyvä ottaa mukaan vaaleapohjaiset kengät, hieman evästä ja paljon lämmintä vaatetta. Sään mukaan pitkähihaista, tuulenpitävä takki, pipo ja hanskat ovat varsin hyviä varusteita vaikka maissa olisikin lämmintä. Sadetakki ja sadehousut voivat olla myös tarpeen vaikka lähtiessä ei sataisikaan, kovalla tuulella sateettomana päivänäkin touhu voi olla märkää.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 6.9. klo 18.00.
ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Liity myös jäseneksi ja jäsentiedotuslistallemme.


Would you like to try sailing? Come to an introduction sailing with Teekkaripurjehtijat on 12., 13. and 14.9.! First two of these are held in Finnish and the third one, 14th, is in English. Registration is done with the registration form that you can find below. Spots to the trip are filled by registration order.

These sailing trips are free and open to anyone (no previous sailing experience is required). Sailing trips start from Ruoholahti marina (around 5 p.m.) and your skipper tours you around the Helsinki archipelago for 3-4 hours. Wear something rain/wind proof, warm (it’s quite cold at the sea), shoes that don’t leave black marks, a hat and gloves for handling ropes. There are spots for 3-4 persons on each trip.

REGISTRATION
Registration starts on Wednesday 6.9. at 18.00.
SIGNUP FORM

Read more about the club and join as a member: https://teekkaripurjehtijat.fi/wordpress/?page_id=44ILMOITTAUTUMISLOMAKE / SIGNUP FORM