Opiskelijan oma purjehdusseura
 
TRIP - Teekkaripurjehtijat ry

Esittelypurjehdukset 2024 // Introductory sailing trips 2024

 

Haluaisitko päästä kokeilemaan purjehdusta? Tule Teekkaripurjehtijoiden kevään esittelypurjehduksille, jotka järjestetään suomeksi 14.5., 20.5., 21.5. sekä 27.5. ja englanniksi 15.5., 21.5. ja 22.5. Ilmoittautuminen esittelypurjehduksille tapahtuu tällä sivulla olevalla ilmolomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Esittelypurjehdukset on tarkoitettu erityisesti uusille opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille, jotka eivät vielä ole TRIP:n jäseniä. Esittelypurjehdukset ovat ilmaisia ja niihin voi osallistua ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Purjehdukset järjestetään useimmiten iltaisin ja mukana on usein kipparin lisäksi myös perämies. Purjehdukselle mahtuu kerrallaan mukaan 3-4 henkeä. Purjehduksella nostetaan purjeet ja pyörähdetään lähivesillä muutaman tunnin ajan. Myös rantautuminen saareen tai Suomenlinnaan kuuluu usein esittelypurjehduksen ohjelmaan.

Esittelypurjehdukset järjestetään iltaisin, tapaaminen veneellä on yleensä n. klo 17. Kipparit lähettävät osallistujille sähköpostissa tarkemmat ohjeet.

Mitä tarvitsen mukaan esittelypurjehdukselle?
Esittelypurjehdukselle on hyvä ottaa mukaan vaaleapohjaiset kengät, hieman evästä, vesipullo ja paljon lämmintä vaatetta. Sään mukaan pitkähihaista, tuulenpitävä takki, pipo ja hanskat ovat varsin hyviä varusteita vaikka maissa olisikin lämmintä. Sadetakki ja sadehousut voivat olla myös tarpeen vaikka lähtiessä ei sataisikaan, kovalla tuulella sateettomana päivänäkin touhu voi olla märkää.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 10.5. klo 15 tällä sivulla.

ILMOTTAUTUMISLOMAKKEESEEN

Liity myös jäseneksi ja jäsentiedotuslistallemme täältä.

 


Would you like to try sailing? Come to an introductory sail with Teekkaripurjehtijat in English on May 15th, 21st and 22nd, or in Finnish on May 14th, 20th, 21st and 27th. Sign up is done with the registration form which you can find below. Spots to the trip are filled in the order of registration.

These sailing trips are free and open to anyone, who is not yet a member of TRIP, with no previous sailing experience is required. Sailing trips start from Ruoholahti marina usually around 5 PM. During the sail you will hoist the sails and your skipper will take you on a little loop around the Helsinki archipelago for a few hours. Docking at an island is also often included in the programme of the introductory sail, if time and weather allows. There’s space for 3-4 people on each trip.

What to I need to bring with me on the introductory sail?
It is good to bring light-soled shoes, some snacks, water bottle and lots of warm clothes to the introductory sailing. For example a long-sleeved jumper, windproof jacket, beanie and gloves are quite useful, even if it’s warm on land. A raincoat and rain trousers may also be necessary even if it’s not raining when you leave the dock. Strong wind and waves can make the trip wet even on a sunny day. 

 

REGISTRATION
Registration opens on Friday 10th May at 15.00 on this page.

REGISTRATION FORM

Learn more about the club and join as a member here