Opiskelijan oma purjehdusseura
 
TRIP - Teekkaripurjehtijat ry

Purjehduskurssit TripVenturella

Purjehduskurssille Kroatiaan!

 

Tänä vuonna Trip lanseeraa uudentyyppisen purjehduskurssin Kroatian sinisillä vesillä! Osallistujilla on mahdollisuus valita joko purjehduksen perus- tai jatkokurssi.

Purjehtijakurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja tavoitteena on saavuttaa kurssin aikana taidot, joiden avulla kykenee toimimaan miehistön jäsenenä purjeveneellä. Purjehtijakurssilla opetellaan merimiestaitoja, purjehdusta ja veneenkäsittelyä. Kurssilla ei vaadita aikaisempaa tietämystä tai osaamista purjehduksesta ja navigoinnista.

Lisätietoa kurssin sisällöstä täältä 

 

Kurssi järjestetään TripVenturen yhteydessä ja lähtösatamana on Dubrovnik.
Dubronikiin lentää ainakin Finnair, mutta myös muut lentoyhtiöt. Reissuun voi yhdistää myös omatoimimatkailua ennen tai jälkeen.

Aika: 24.-31.8.2024
Lähtösatama: Dubrovnik, Kroatia
Hinta: 699€ opiskelija/799€ valmistunut

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sivun lopussa olevasta lomakkeesta tai painikkeesta.

Matka on tarkoitettu Teekkaripurjehtijoiden jäsenille. Jos et ole jäsen, niin muistathan liittyä tästä.
Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajallinen määrä, eli nopeat syövät hitaat!

Ilmoittaudu mukaan tästä 

 

Kustannukset

Kurssin hinta 699€ opiskelija/799€ valmistunut.
Varausmaksu 280€ maksetaan kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta, loppumaksu laskutetaan kesäkuussa.

Hinta sisältää veneiden vuokran, liinavaatteet, loppusiivouksen ja depovakuutuksen veneelle. Muut kustannukset: venekunnan ruoat, dieselit sekä muut tarvikkeet maksetaan venekunnittain itse. Lennot ja muut matkat veneille jokainen järjestää itse.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta, jos tilalle ei saada uutta lähtijää. Kurssin järjestäminen vahvistetaan lopullisesti kun kurssi on saatu täyteen.

Lisätietoja voi kysyä kurssin järjestäjältä johanna.ekholm@teekkaripurjehtijat.fi.

 

Infoa matkaa koskien

Osallistuja kantaa itse mahdollisiin matkustusrajoituksiin liittyvän riskin. Mikäli osallistuja päättää tai joutuu mistä tahansa syystä (esim. koronavirustartunta tai muu sairastuminen) perua osallistumisensa purjehdukselle, Teekkaripurjehtijat ei palauta jo maksettua varausmaksua eikä lopullista osallistumismaksua takaisin osallistujalle. Osallistuja voi itse etsiä tilalleen toisen lähtijän, jolle myydä paikkansa purjehduksella. Teekkaripurjehtijat kehottaa myös osallistujia hankkimaan matkavakuutuksen. Mikäli Teekkaripurjehtijat päättää pakottavasta syystä (esim. koronavirustilanteesta johtuen) peruuttaa purjehduksen, Teekkaripurjehtijat maksaa maksetut varaus- ja osallistumismaksut täysimääräisenä takaisin osallistujille, mutta ei korvaa mahdollisista oheiskuluista, kuten lennoista tai majoituksesta, aiheutuvia peruutus- tai muita kuluja. Purjehdus järjestetään, mikäli vallitseva tilanne sen vain sallii.