Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Johtisrekry ja afterwork hengailu 20.3.

Johtisrekry ja afterwork hengailu 20.3.

Tervetuloa johtisrekry- ja yleiseen afterwork hengausiltaan keskiviikkona 20.3. klo 18.00 Ruoholahdessa sijaitsevaan Baari-Ravintola Meritähteen!

Paikalla pääsee tapaamaan hallituslaisia, kerhon jäseniä ja juttelemaan ylipäätään kerhon kevään ja kesän suunnitelmista! Mukaan voi tuoda omia lautapelejä tai vaikka keskeneräisen neulontaprojektin.

Meritähteen pääsee helposti metrolla Ruoholahden asemalta, joka on suurimmalle osalle tuttu etappi matkalta Tripin köliveneiden luo. Autolla saapuessa helpoin parkkipaikka lienee viereisen Citymarketin parkkihalli. Parkki on maksullinen.

 

Mitä mahdollisia pestejä Johtiksessa (eli johtokunnassa) on auki?

 

Tapahtumavastaava ja tapahtumatiimi

Johtis kaipailee kipeästi tapahtumatiimiä. Tiimin tehtävänä on mm. varata erilaisiin tapahtumiin liittyviä tiloja, viestiä tapahtumista ja huolehtia, että tapahtumaan saadaan tarvittavat tarjoilut. Tähän voi ryhtyä yhdessä kaverin kanssa, jolloin ei itse edes aina tarvitse olla paikalla tai osallistua kaikkiin rientoihin.

 

Valokuvaustiimi

Valokuvaustiimin ei tarvitse olla varsinainen tiimi, mutta viestintävastaavat Venla ja Jasmine vastaanottavat mielellään kuvia saaristoon, purjehtimiseen ja Trip:iin liittyen.

 

Ympäristötiimi

Hallituksen vuoden 2024 tavoitteisiin lukeutuu Tripin ympäristövaikutusten kartoittamista, jotta voisimme kerhona tehdä entistä parempia valintoja. Jos sinulta löytyy asiantuntemusta tai havaintoja tältä alueelta, ota yhteyttä ympäristövastaava Emmiin.

 

Kisavastaava ja kisatiimi

Kerhossa on esiintynyt alkuvuodesta mielenkiintoa kesän ja syksyn eri purjehduskisoja kohtaan. Kisatiimi voi ottaa projektikseen kaikkien kisojen, tai mahdollisesti vain yhden kiinnostavaan kisaan osallistumisen. Kisaamisesta kiinnostuneitten kannattaa liittyä Slackin #kisajaosto -kanavalle.

 

Yrityssuhdetiimi

Tripin toiminta kaipaa joka vuosi lisärahoitusta esim. veneitten ylläpitoon, tapahtumien järjestämiseen ja kisoihin osallistumiseen. Yrityssuhdetiimin jäsenten on tarkoitus ottaa yhteyttä Tripin edustajina mm. yrityksiin, säätiöihin ja rahastoihin ja tiedustella mahdollisuuksia sponsorisopimuksiin. Tämänkään kanssa ei tarvitse jäädä yksin, vaan yhteydenottoja voi suunnitella yhdessä esimerkiksi sen huollettavan veneen pääveneenhoitajan kanssa, johon rahoitusta tarvittaisiin.

 

Häirintäyhdyshenkilö

Kerho kaipailisi toista häirintäyhdyshenkilöä. Häirintäyhdyshenkilö ottaa vastaan sähköpostia liittyen kerhon mahdollisiin häirintätapauksiin. Vuoden 2024 alussa hallitus on yhdessä häirintäyhdyshenkilön kanssa päivittää kerhon turvallisemman tilan periaatteita. Tämän jälkeen tavoitteena on myös rakentaa tarkemmat ohjeet ja rajat häirintäyhdyshenkilön toimenkuvaan.

 

IT-tiimi

Kerhon jatkuvuuden kannalta olisi hyvä, jos useampi ihminen olisi perehtynyt kerhon käyttämien teknisten alustojen ylläpitoon. Tällä hetkellä kysymysten painolasti on vain yhden jäsenen harteilla. IT-tiimiläisen ei tarvitse sitoutua aikaan eikä paikkaan, eikä aikaisemmalle IT-osaamiselle ole vaatimuksia.

 

Nähdään Ruoholahdessa!