Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Kutsu kipparikokoukseen 7.5.2024

Kutsu kipparikokoukseen 7.5.2024

Tervetuloa osallistumaan Kipparikokoukseen eli kesän 2024 veneenvarauskokoukseen, joka järjestetään tiistaina 7.5. klo 17.00 Otarannan kerhotilassa osoitteessa Otaranta 8 B, 02150 Espoo. Saavuthan paikalle ajoissa (16.40), jotta kokous on mahdollista aloittaa aikataulun mukaisesti. Kokouksessa ei ole etäosallistumismahdollisuutta, joten jos et pääse liittoumasi kanssa kokoukseen, varmistathan että joku voi varata purjehduspäiviä sinun puolestasi. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet, siis myös muut kuin kipparit.

Kokouksen esityslistalla keskeisimpänä asiana on tulevan kauden veneenvarausvuorojen jakaminen veneenvaraussääntöjen mukaisesti. Huomaathan, että veneenvarausoikeus on ainoastaan niillä henkilöillä tai liittoumilla, jotka ovat tehneet kuluneen vuoden aikana vähintään 20 talkootuntia, ja palauttaneet talkootuntilistansa viimeistään tiistaina 30.4. Venevaraussäännöistä tarkemmin täällä.

Talkootuntien lisäksi varausoikeuteen vaaditaan myös, että kaikki maksut kerholle on suoritettu (edellisen kauden veneenvarausmaksut, jäsenmaksu, kurssimaksut jne.). Kipparointiin vaaditaan kippareilta, että Turvailtaan on osallistuttu tai vaihtoehtoinen korvaava tehtävä suoritettu.

Olethan valmis tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi ja AYY:n jäsenyytesi. Kaikilla Teekkaripurjehtijoiden jäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta yhdistyksen kokouksissa äänioikeutettuja ovat vain varsinaiset jäsenet eli jäsenet, jotka ovat myös AYY:n jäseniä.

Kokouksen esityslista on tämän sähköpostin liitteenä. Kaikki kipparikokouksen materiaalit ovat nähtävissä Drive-kansiossa (vaatii sisäänkirjautumisen teekkaripurjehtijat.fi-tunnuksella).

Leo Drosdek
Kommodori 2024