Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Tripventure ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 17.1. klo 20:00 / Tripventure sign up opens on Wednesday 17.1. at 20:00 !!!

Tripventure ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 17.1. klo 20:00 / Tripventure sign up opens on Wednesday 17.1. at 20:00 !!!

Ahoi!
Tripventure suuntaa tänä vuonna Kroatian Dubrovnikiin 24.-31.8.2024. Ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 17.1. klo 20:00. Linkit ilmoittautumislomakkeeseen tulevat Teekkaripurjehtijoiden jäsenlistalle, Slackiin ja Instagramiin, sekä päivitetään myös nettisivuille. Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (pois lukien kipparisto), joten ole valmiina!

Nettisivuilta löydät lisätietoa reissusta!

——————————————————————–

This year’s Tripventure is heading to Croatia, Duprovnik 24.-31.8.2024. Signing up for Tripventure will open next Wedneday 17.1. at 20:00. Links to the sign up form will be distributed on Teekkaripurjehtijat’s member e-mail list, Slack and Instagram, and will be also updated on the website. There is a limited number of places and they will be filled on the order of signing up (apart from skippers), so be ready!

You can find more information on the trip from Tripventure web page!