Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Tervetuloa Laituritansseille!

Tervetuloa Laituritansseille!

Eskaaderiviikonlopun yhteydessä perjantaina 2.8. järjestämme kaikille avoimet Laituritanssit Pihlajasaaressa! Saareen voi siis saapua yhteysaluksella illan ajaksi nauttimaan auringonlaskusta hyvässä seurassa ja merellisissä tunnelmissa. Aloitamme illan riennot klo 18 paikkeilla ja juhlat jatkuvat niin pitkään kuin juhlijoita riittää. Itäiseltä Pihlajasaarelta löytyy telttailualue, joten voit myös halutessasi tuoda teltan ja jäädä saareen yöksi. Viimeinen vesibussi takaisin mantereelle lähtee saarelta klo 21.

Tanssit järjestetään Itäisen Pihlajasaaren kallioilla meren rannalla lähellä leirintäaluetta, kuten tähän sähköpostiin liitetty kartta karkeasti näyttää. Jos et löydä paikalle, lisätietoja voi kysyä Eskaaderin omalla Telegram kanavalla, jonne ilmoitamme vielä tarkan sijainnin saarella karttoineen lähempänä ajankohtaa. Saarelta löytyy ravintola ja kioski, mutta suosittelemme tuomaan omat juomat ja ruuat mukanasi mantereelta. Telttailualueella on grillikatos, jos haluat tuoda makkarat paistumaan. Mikäli sää näyttää erityisen huonolta kyseisenä päivänä, saatetaan tapahtuma joutua siirtämään toiselle ajankohdalle.

Laituritanssien idea on jäljitellä perinteisten suomalaisten lavatanssien tunnelmaa, mutta Teekkaripurjehtijoiden tapaan merellisessä ympäristössä. Näissä tansseissa ei kuitenkaan tarvitse tangon taipua, vaan saat tanssia haluamallasi tavalla, yksin tai kaksin, tai ihan vaan nauttia tunnelmasta laiturin laidalla. Tunnelmaan voi jo virittäytyä etukäteen kuuntelemalla Laituritanssien virallista soittolistaa täällä. Tansseihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää että ilmestyt paikalle. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita, eli emme hyväksy minkäänlaista ahdistelevaa tai syrjivää käytöstä, joten kunnioitetaanhan tanssipariemme rajoja hyvässä hengessä.

Nähdään Pihlajasaaressa!

✨🐚🎶