Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Eskaaderi tulee, oletko valmis!

Eskaaderi tulee, oletko valmis!

Ahoi kaikki!

Jo perinteeksi muodostunut Eskaaderi järjestetään tänä vuonna koko viikonlopun mittaisena yhteispurjehduksena elokuun ensimmäisenä viikonloppuna pe-su 2.-4.8. GinTripin ja ElecTripin voimin. FirsTrip jatkaa matkaansa pitkällä ja ei liity seuraan tällä kertaa.

Myös muut jäsenten tai entisten jäsenten omat veneet ovat enemmän kuin tervetulleita liittymään eskaaderijoukkoon, joten kertokaahan kavereille ja otetaan kaikki mahdolliset veneet mukaan hauskanpitoon!

Eikä siinä vielä kaikki. Eskaaderin yhteydessä perjantaina 2.8. järjestämme kaikille avoimet Laituritanssit Pihlajasaaressa! Saareen voi siis saapua myös yhteysaluksella illan ajaksi nauttimaan auringonlaskusta hyvässä seurassa, vaikka et tällä kertaa mahtuisi mukaan purjehdukselle. Laituritanssien tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan pian. Käythän myös laittamassa Laituritanssien viralliselle soittollistalle merelliset viisut tai tanssittavat lempibiisisi täällä. Tanssit järjestetään säävarauksella.

Eskaaderin ensimmäinen yö vietetään siis Pihlajasaaressa tanssien, jonka jälkeen viikonlopun aikataulu suunnitellaan yhdessä kippareiden kanssa, säät ja osallistujien toiveet huomioiden. Mikäli kaikki osallistujat voivat lähteä liikkeelle perjantaina jo aikaisin päivällä, on mahdollisuus käydä tekemässä pieni pyörähdys Helsingin edustalla, tai vaikka lounaalla Suomenlinnassa, ennen saapumista Pihlajasaareen.

Ilmoittautuminen eskaaderille aukeaa tiistaina 23.7. klo 17, ja ilmoittautumiset otetaan vastaan vain sähköpostiin saapuneen ilmoittautumislomakkeen kautta, joka lähetetään kaikille jäsenille hieman ennen ilmoittautumisen aukeamista. Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 28.7., tai kun purjehduksen paikat on täytetty.

Toivottavasti nähdään sankoin joukoin Eskaaderilla ja Laituritansseilla!

 🕺🌊