Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Kesäpiknik 14.6.

Kesäpiknik 14.6.

Mitä ja missä?

 

Järjestämme pienen kesätapaamisen piknikin muodossa Suomenlinnassa 14.6. Virallinen aloitusaika on klo 17, mutta Suomenlinnaan saa tietysti saapua oman aikataulun mukaan. Piknik järjestetään säävarauksella, ja siirtyy myöhemmälle, mikäli päivälle luvataan harvinaisen kylmää tai sateista säätä. Jos piknik jouduttaisiin peruuttamaan, tiedotetaan siitä ensisijaisesti TRIP Info Telegram-ryhmässä. Tällä hetkellä sääennuste näyttää kuitenkin lupaavalta!

Piknikin paikaksi Suomenlinnan sisällä valikoitui ilta-auringon valaisema Kustaanmiekan länsikallio. Alla näkyvässä kartassa on ympyröity punaisella mahdollinen piknikalue ja koordinaatit, jotka voit kopioida Google Mapsiin, ovat 60.139115, 24.984329. Piknikille saa liittyä seuraan jäsenten lisäksi myös Tripin toiminnasta kiinnostuneet ei-vielä-jäsenet, eli tapahtuma on avoin kaikille.

Piknikille kannattaa ottaa mukaan tietenkin evästä ja juotavaa, sekä viihdykettä, kuten pihapelejä tai ulkona helposti pelattavia lautapelejä. Suomenlinnassa on pieni K-market, mutta suppean valikoiman vuoksi kannattaa hankkia herkut ensi kädessä ennen lauttaan astumista. Lisäksi saarelta löytyy kahviloita ja ravintoloita. Erillistä ruokatarjoilua ei ole järjestetty. 

 

Miten pääsen paikalle?

 

Lauttasatamasta lähtevä tie on hyvin viitoitettu Kustaanmiekkaan asti. Matka satamasta kallioille on noin yhden kilometrin mittainen ja on osittain päällystetty mukulakivillä. Tästä syystä mukavat kengät ovat tarpeen.
Tähän merelliseen ympäristöön pääsee lautalla Kauppatorilta, joka ajaa suoraan Suomenlinnan saarelle. Matka maksetaan tavallisella HSL-lipulla. Jos sinulla siis on valmiiksi HSL-kausikortti, matka ei maksa sinulle mitään. Tavallisen HSL-kertalipun hinta on 2,95e.

 

Mitä kannattaa ottaa mukaan?

 

  • Eväitä

  • Vesipullo

  • Juotavaa (Holillista tai holitonta)

  • Istuinalusta tai viltti

  • Aurinkorasva

  • Uimapuku ja pyyhe

  • Pelejä tai muuta yhteistä tekemistä

  • Vara-akku (puhelimen latausta varten, jos matkalippusi on HSL-sovelluksessa)

 

Nähdään Suomenlinnassa!