Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Ilmoittautuminen Navigointi 2 -kurssille on nyt auki

Ilmoittautuminen Navigointi 2 -kurssille on nyt auki

Nyt pääset ilmoittautumaan Teekkaripurjehtijoiden Navigointi 2 -kurssille ja tilaamaan samalla kurssimateriaaleja. Voit myös ilmoittautua pelkkään tenttiin. Tarkempia tietoja kursseista löydät täältä
 
Ilmoittautuminen on mahdollista noin 2 viikkoa tästä hetkestä alkaen (noin 25.01. asti) tai siihen asti, että kurssi on täynnä. Materiaalit sen sijaan on tilattava lomakkeen kautta viimeistään keskiviikkona 25.01., jotta ne kerkeävät mukaan kurssin ensimmäisillä kerroilla jaettavaksi.
 
Kurssi on tarkoitettu vain Teekkaripurjehtijoiden jäsenille. Kerkeät vielä liittymään jäseneksi täyttämällä lomakkeen tästä. Jäsenyys ja opiskelijakortti tarkistetaan kurssin aikana. 
 
Maksutiedot ja ilmoittautumisvahvistus lähetetään automaattisesti sähköpostilla lomakkeen täyttämisen jälkeen. Laskun eräpäivä on 14 vuorokauden kuluttua lomakkeen lähettämisestä.
 
Varmista paikkasi klikkaamalla alla olevaa nappulaa ja täyttämällä lomake!
 
Ilmoittautuminen on sitova. 
 
 
Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä TRIP:in teoriapuolen Koulutusvastaava Emmiin sähköpostilla (emmi.nevalainen@teekkaripurjehtijat.fi).