Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Kevään 2023 navigointikurssit alkavat helmikuussa

Kevään 2023 navigointikurssit alkavat helmikuussa

Vuosi on jälleen vaihtunut ja ensi kesän veneilykausi häämöttää jo horisontissa. Teekkaripurjehtijoille vuoden vaihtuminen tarkoittaa myös sitä, että pian pääsee opiskelemaan navigoinnin teoriaa ennen tulevan kauden seikkailuja.

Oletko vasta-alkaja ja tahtoisit opetella lukemaan merikarttaa, tunnistamaan merimerkkejä ja suunnittelemaan reittejä tuleville retkille? Kiinnostaako sinua kenties oppia liikkumaan merellä heikossakin näkyvyydessä ja tunnistaa eri alusten valo- ja äänimerkkejä? Oletko sittenkin jo vähän kokeneempi ja tahdot laajentaa osaamistasi entisestään? Kiinnostavatko sinua vuorovesi-ilmiö ja veneily ulkomailla? Jos vastasit mihinkään näistä myöntävästi ovat TRIP:in navigointikurssit sinua varten.

Tänä keväänä järjestämme jälleen kolme navigointikurssia; Navigointi 1 -kurssin suomeksi ja englanniksi sekä Navigointi 2 -kurssin suomeksi. Ilmoittautumiset navigointikursseille avautuvat tammikuun aikana ja kurssit alkavat helmikuussa. Osallistuminen on mahdollista vain Teekkaripurjehtijoiden jäsenille – mikäli et ole vielä jäsen, nyt on sopiva aika liittyä joukkoomme.

Opetusta on kerran viikossa arki-iltaisin näillä näkymin lähitoteutuksena Otaniemessä (tarkennetaan myöhemmin). Kurssit koostuvat kukin seitsemästä opetuskerrasta sekä kurssin päätteeksi järjestettävästä tutkintotilaisuudesta, josta saa tutkintotodistuksen. Kursseilla ei ole läsnäolopakkoa, mutta säännöllinen osallistuminen on erittäin suositeltavaa kokonaisuuden hahmottamisen sekä tutkinnon vuoksi. Sen lisäksi kursseilla pääset tutustumaan kivoihin samanhenkisiin tyyppeihin!

Tarkemmat tiedot kursseista ja ilmoittautumislomakkeiden avautumisten ajankohdat päivitetään tänne kerhon nettisivuille Navigointikurssit -osion alle. Ilmoittautumislomakkeen yhteydessä on mahdollista tilata kurssimateriaaleja, jotka luovutetaan osallistujille kurssien alkaessa.

Seuraathan tiedotusta!