Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Kevään purjehduskurssien ilmoittautuminen alkaa

Kevään purjehduskurssien ilmoittautuminen alkaa

Haluatko oppia purjehtimaan? Tai oletko jo jonkin verran vesillä ollut, mutta haluaisit tehokkaasti ja kattavasti oppia purjehtimisen perusteet? Teekkaripurjehtijoiden purjehduskurssien ilmoittautuminen on nyt auki!

 

Kurssipaikat täyttyvät nopeasti ja täytetään osallistumisjärjestyksessä, eli ilmoittaudu pian!

 

Purjehtijakurssilla opetellaan merimiestaitoja, purjehdusta ja veneenkäsittelyä. Saaristopäällikkökurssilla perehdytään veneenkäsittelyn vaativampiin osa-alueisiin, navigointiin, reittisuunnitteluun, kipparointiin ja turvallisuusasioihin.

 

Purjehtijakurssi on tarkoitettu aloittelijoille miehistötaitojen oppimiseen, kun taas saaristopäällikkökurssi antaa perusvalmiudet toimia purjeveneen kipparina. Suositeltu purjehduskokemus saaristopäällikkökurssiin on vähintään 100 merimailia sekä saaristonavigointikurssi tai vastaavat taidot.

 

Lisätietoa kursseista, kuten päivämäärät ja kurssimaksut: https://teekkaripurjehtijat.fi/wordpress/?page_id=231

Ilmoittautuminen kevään 2018 kursseille: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6aAkwRbDnz_sp3IePYm29gHOutEA2LoqzzHH0fCddf4kuqw/viewform