Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Tripventure 2018

Tripventure 2018

Nyt pakkasten keskellä on mukava haaveilla auringon lämmöstä, bikinikeleistä, parhaasta seurasta, huikeista maisemista ja rennosta vene-elämästä. Jo legendaariseksi muodostunut Tripventure järjestetään kuudennen kerran. Tällä kertaa kohteemme on Joonianmeri Kreikassa.

Aika: 1.9.-8.9.2017
Paikka: Joonianmeri
Lähtösatama: Lefkas (Lefkada)
Hinta: 420€, tai katamaraanissa 620€.

Tilanne 9.3. klo 17 on että meillä on 5 venettä täynnä. Mahdollisesti voidaan ottaa vielä lisääkin veneitä edellyttäen että löytyy kippareita, mutta tästä eteenpäin ilmoittautumiset ovat toistaiseksi varasijoilla.

Joonianmeri
Kohteessa löytyy kivoja pikkusatamia eri saarilla, ankkurilahtia, luolia johin pääsee uimaan, uimarantoja joihin pääsee vain veneellä, maanalainen järvi, herkullista ruokaa ja ystävällisiä ihmisiä.

Lefkas
Lähtösatama on Lefkas Marina, Lefkadan saarella. Lähin lentokenttä on Preveza, mutta sinne voi olla hankala saada lentoja oikealle päivälle. Järjestetään oma bussikuljetus lentokentältä suoraan satamaan, tämä kuitenkin edellyttää että samalla lennolla on tarpeeksi porukkaa. Lento johon tähdätään on Norwegian D8720, joka lähtee Helsingistä klo 6:35 la 1.8. Lefkasissa on edullisia hotelleja jos haluaa tulla paikalle jo aikaisemmin ja sinne pääsee myös julkisella bussilla Ateenasta. Julkiseen bussiin pystyy ostamaan lipun online ja niin kannattaa myös tehdä (toisin kuin internet väittää). Veneiden lähtö Lefkasista lauantaina riippuu siitä miten ajoissa saadaan veneet valmiiksi ja ihmiset paikalle.

Paluumatka
Kaikki veneet palaavat Lefkasiin pe 7.9. ja tarvittaessa niin aikaisin että miehistöt ehtivät viimeiseen Ateenan bussiin. Veneissä saa silti yöpyä pe-la välisen yön.

IlmoittautuminenMatka on tarkoitettu Teekkaripurjehtijoiden jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, niin muistathan liittyä: https://teekkaripurjehtijat.fi/wordpress/?page_id=178
Ilmo avataan pe 9.3. klo 12. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostilla. Reissulle ei ole mitään esitietovaatimuksia purjehduksen suhteen.

Kustannukset
Matka maksaa 420€ ja varausmaksu on puolet matkan hinnasta. Toinen osa maksusta maksetaan kesäkuussa. Hinta sisältää veneiden vuokran, liinavaatteet, loppusiivouksen ja depovakuutuksen veneelle. Lennot jokainen järjestää itse. Katamaraanissa reissu maksaa 620€ tai katamaraanin “kipparihytissä” 310€. Lisäksi kustannuksia tulee ruoasta, juomasta ja veneen polttoaineista. Satamamaksut ovat todella edulliset (<10€ per vene) tuolla alueella.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta jos tilalle ei saada uutta lähtijää.

Lisätietoja voi kysellä markus.relander(ä)iki.fi