Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Syksyn infoillat TRIPin toiminnasta kiinnostuneille lokakuussa

Syksyn infoillat TRIPin toiminnasta kiinnostuneille lokakuussa

Syksyn ja ehkä myös uuden alun hulinoista selvitty, mutta pää on vielä pyörällä kaikista harrastusmahdollisuuksista? Miltä purjehtiminen kuulostaisi? Olit sitten vasta ujosti kiinnostunut merelle lähtemisestä tai jopa valtameriä seilannut merikarhu, niin nyt kannattaa lähteä Teekkaripurjehtijoiden infoiltaan!

Infoillassa pääset kuulemaan mitä Teekkaripurjehtijoilla (tuttavallisemmin TRIP) olisi tarjota juuri sinulle. Älä myöskään anna nimen hämätä, sillä kaikki purjehtimisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita opiskelualaan katsomatta. 

Syksyn infoillat järjestetään Design Factoryn tiloissa (Puumiehenkuja 5A, 02150 Espoo).

Maanantaina 2.10. Klo 18-20 (suomeksi)

Tiistaina 3.10. Klo 18-20 (englanniksi)

Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 1.10. täällä. Ja ei hätää jos ilmoittautuminen unohtuu, silti saa tulla paikalle, mutta tapahtuman suunnittelua ilmoittautuminen sujuvoittaa! Mikäli herää kysymyksiä jo ennakkoon toiminnastamme tai tapahtumasta, laita viestiä!

Lisätietoja tapahtumavastaavalta Johannalta: johanna.seulu@teekkaripurjehtijat.fi