Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Infoillat Teekkaripurjehtijoiden toiminnasta kiinnostuneille

Infoillat Teekkaripurjehtijoiden toiminnasta kiinnostuneille

Kevään edetessä on aika siirtää katseet horisonttiin ja tulevaan purjehduskauteen. Olit sitten vasta purjehtimisen aloittamisesta kiinnostunut tai jopa valtameriä seilannut merikarhu, niin nyt kannattaa lähteä Teekkaripurjehtijoiden infoiltaan! Infoillassa pääset kuulemaan, mitä Teekkaripurjehtijoilla olisi tarjota juuri sinulle. Älä myöskään anna nimen hämätä, sillä Teekkaripurjehtijat (tuttavallisemmin TRIP) toivottaa kaikki purjehtimisesta kiinnostuneet tervetulleiksi opiskelualaan katsomatta.

Kevään infoillat pidetään alustavasti Otaniemessä Kandidaattikeskuksen huoneessa Maininki. Tarkista paikka tältä sivulta vielä ennen paikalle saapumista, mikäli olemme vaihtaneet suurempaan tilaan! Infoiltoja järjestetään kaksi:

Tiistaina 28.2. klo 18 (suomeksi)

Keskiviikkona 1.3. klo 18 (englanniksi)

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/6dQKns3yJx4MBAN76

Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä TRIPin tapahtumavastaavaan Johannaan (johanna.seulu(at)teekkaripurjehtijat.fi)