Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Kutsu vaalikokoukseen ja pikkujouluihin pe 25.11.

Kutsu vaalikokoukseen ja pikkujouluihin pe 25.11.

Tervetuloa Teekkaripurjehtijat ry:n vaalikokoukseen ja pikkujouluihin klo 18:00 Ossinsaunalle (Otakaari 18, Espoo)!

Vaalikokouksessa seuralle valitaan uusi hallitus sekä toimihenkilöt vuodelle 2023. Haku hallitukseen ja toimihenkilötehtäviin on nyt auki, ja voit ilmoittaa kiinnostuksestasi tämän linkin kautta. Voit tulla valituksi hallitukseen myös, vaikka et pääsisi osallistumaan kokoukseen, mutta olet ilmoittanut halukkuutesi valintaan.

Kokous alkaa klo 18.00 ja järjestetään ainoastaan paikan päällä. Voit saapua paikan päälle klo 17:30 eteenpäin. Hallitus ehdottaa jäsenhintojen korotusta kaudelle 2023. Katso ehdotus esityslistasta. Kaikilla Teekkaripurjehtijoiden jäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta yhdistyksen kokouksissa äänioikeutettuja ovat vain varsinaiset jäsenet eli jäsenet, jotka ovat myös AYY:n jäseniä.

Pikkujoulut alkavat ja sauna avautuu vaalikokouksen jälkeen. Tarjolla on ruokaa ja vuosijuhlien jälkeistä juomaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Tuo pyyhe ja uimapuku jos tarvitset!

Hallituksen puolesta,
Vera Anttila
Kommodori