Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Hallitus- ja Johtishaku 2023 on auki!

Hallitus- ja Johtishaku 2023 on auki!

Haluatko mukaan tekemään Teekkaripurjehtijoiden toimintaa vuodelle 2023? Kerho tarvitsee aktiivisia vapaaehtoisia toimintansa pyörittämiseksi, ja haku vuoden 2023 hallitukseen sekä muihin vastuutehtäviin on nyt auki. Ensi vuoden hallitus, toiminnantarkastajat, sekä muita toimihenkilöitä valitaan vaalikokouksessa Ossinsaunalla perjantaina 25.11.2022 klo 18.00 alkaen.

Vaalikokous järjestetään Ossinsaunalla (Otakaari 18, Otaniemi, Espoo), jossa ilta jatkuu kokouksen jälkeen pikkujoulujen merkeissä, joten mukaan kannattaa joka tapauksessa tulla jokaisen!

Vaalikokouksessa valitaan hallituksen ja toiminnantarkastajien lisäksi vain keskeisimmät vastuutoimihenkilöt, kuten hallituksen ulkopuoliset pääveneenhoitajat, ja IT-vastaavat. Jäsenet tiimeihin valitsee hallitus 2023 toimikautensa alussa ja aikana. Rekrylomakkeella voit kuitenkin jo ilmoittaa kiinnostuksesi myös näihin tiimeihin.

Hallitus- tai toimihenkilö- eli johtistoiminta on erinomainen mahdollisuus päästä aktiivisesti mukaan kaikkeen kerhon toimintaan ja oppia! Hallitus- ja toimihenkilötoiminnasta saa myös kirjata talkootunteja. Talkootunneilla saat varattua kerhon köliveneitä omaan käyttöösi tulevien purjehduskausien aikana.

Ilmoittaessasi kiinnostuksesi tehtäviin tällä lomakkeella, sinuun tullaan olemaan yhteydessä vielä ennen valintoja – et siis vielä sitoudu mihinkään. Haku on auki kokoukseen asti, ja vielä kokouksessakin voi asettua ehdolle. Mikäli listassa ei ole haluamaasi vaihtoehtoa, mutta sinulla on hyvä idea, mitä haluaisit kerhossa tehdä, ota yhteyttä! Hyville uusille ideoille löytyy aina tukea.

Älä epäröi olla yhteydessä kehen tahansa nykyiseen hallituksen jäseneen tai toimihenkilöön kyselläksesi lisää tehtävistä – toimijoihin saa yhteyden esimerkiksi Slack-viestillä tai kerhon nettisivuilta löytyvin yhteystiedoin. Hallituksen 2022 puheenjohtaja, kommodori Vera Anttila vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin liittyen tehtäviin tai valintaprosesseihin, ja keskustelee hallitus- ja toimihenkilöpesteistä kiinnostuneiden kanssa (hallitus@teekkaripurjehtijat.fi, puh. 040 556 7709).