Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Save the date – Vuosijuhlat tulevat 5.11.2022!

Save the date – Vuosijuhlat tulevat 5.11.2022!

Reistaava peräsin ja repaleiset purjeet – tervetuloa rappioromantiikan kyllästämiin 70+1 -vuosijuhliin!

Aika rientää hyvässä purjehdusseurassa; Teekkaripurjehtijat ry perustettiin täpärästi ennen kaikkea muuta olympiahulinaa eli jo vuonna 1951 – yli 70 vuotta sitten! Pandemian takia lykkäsimme tämänkertaisia juhlallisuuksia hieman, mutta nyt on aika kohottaa muovimukit 70+1-vuotiaan purjehdusseuramme kunniaksi ✨🍻

❗Seuraa uutisia, ja tarkista lisätiedot Vuosijuhlasivuilta ✨ Ilmoittautumislomake löytyy niinikään Vuosijuhlasivulta tai tästä ilmoittautumislinkistä. Paikkoja on rajoitetusti, mutta reilusti – ei siis paniikkia vaikka et minuutilleen olisikaan teknologian tavoitettavissa. Ilmoittautuminen sulkeutuu kahta viikkoa ennen tapahtumaa.