Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Uusien Infoilta / Info Evening for new members 14.9.

Uusien Infoilta / Info Evening for new members 14.9.

In English below

Olit sitten vasta purjehtimisen aloittamisesta kiinnostunut tai jopa valtameriä seilannut merikarhu, niin nyt kannattaa saapua vuoden toiseen infoiltaan 14.9. Pääset kuulemaan mitä Teekkaripurjehtijoilla on tarjota juuri sinulle. Älä myöskään anna nimen hämätä, sillä Teekkaripurjehtijat (tuttavallisemmin TRIP) toivottaa kaikki purjehtimisesta kiinnostuneet tervetulleiksi opiskelualaan katsomatta.

Tapahtuma järjestetään Design Factoryn Studiolla (Betonimiehenkuja 5 C, 02150 Espoo) klo 18 alkaen.

Ilmoittautuminen
Ilmoittauduthan tiistai 13.9. klo 23.59 mennessä.

Lisätietoja
Karri Pönni
Tapahtumavastaava
karri.ponni@teekkaripurjehtijat.fi

 

Whether you were just interested in starting sailing or an experienced skipper who has conquered oceans, you should now arrive to the second information evening of the year. You get to hear what Teekkaripurjehtijat has to offer just for you. Also, don’t be confused by the name, as Teekkaripurjehtijat (more commonly known as TRIP) welcomes anyone interested in sailing, regardless of field of study.

Event is organised in Studio in Design Factory (Betonimiehenkuja 5 C, 02150 Espoo) starting at 18.00.

Registration
Registration ends on 13.9. at 23.59.

More info
Karri Pönni
Head of Events
karri.ponni@teekkaripurjehtijat.fi