Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Kutsu kipparikokoukseen to 19.5. klo 17:30

Kutsu kipparikokoukseen to 19.5. klo 17:30

Tervetuloa osallistumaan Kipparikokoukseen, joka järjestetään torstaina 19.5. klo 17:30 ainoastaan paikan päällä Studiossa, Design Factory (Betonimiehenkuja 5C). Jos et pääse liittoumasi kanssa kokoukseen, varmistathan että joku voi varata purjehduspäiviä sinun puolesta. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet, siis myös muut kuin kipparit.

Kokouksen esityslistalla keskeisimpänä asiana on tulevan kauden veneenvarausvuorojen jakaminen veneenvaraussääntöjen mukaisesti. Äänestämmen myös Pitkän erillisistä venevarausmaksuista, jona ehdotuksena on ma-su 30€/pv. Huomaathan, että veneenvarausoikeus on ainoastaan niillä henkilöillä tai liittoumilla, jotka ovat tehneet kuluneen vuoden aikana vähintään 20 talkootuntia, ja palauttaneet listansa viimeistään sunnuntaina 8.5. Venevaraussäännöistä tarkemmin täällä.

Talkootuntien lisäksi varausoikeuteen vaaditaan myös, että kaikki maksut kerholle on suoritettu (edellisen kauden veneenvarausmaksut, jäsenmaksu jne.). Kippareilta vaaditaan myös, että Turvailtaan on osallistuttu, tai kipparit-listalla tiedotettu korvaava suoritus on suoritettu kipparikokoukseen mennessä (17.5.).

Olethan valmis tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi ja AYY:n jäsenyytesi. Kaikilla Teekkaripurjehtijoiden jäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta yhdistyksen kokouksissa äänioikeutettuja ovat vain varsinaiset jäsenet eli jäsenet, jotka ovat myös AYY:n jäseniä.

Kokouksen esityslistan löydät täältä

Huomaattehan myös, että veneenvarauspäivähinnat ovat uudistuneet, eli ma-to hintana on 20€/pv ja pe-su hintana 30€/pv.

Muistakaahan palauttaa talkootuntilistat viimeistään sunnuntaina 8.5. osoitteeseen hallitus(a)teekkaripurjehtijat.fi! Nähdään kipparikokouksessa!

Hallituksen puolesta,

Vera Anttila
Kommodori
Teekkaripurjehtijat ry