Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Kutsu vaalikokoukseen ja pikkujouluihin pe 26.11.

Kutsu vaalikokoukseen ja pikkujouluihin pe 26.11.

Hyvä Teekkaripurjehtijoiden jäsen,

Tervetuloa Teekkaripurjehtijat ry:n vaalikokoukseen ja pikkujouluihin Otarannan kattosaunalle (Otaranta 8 E, Espoo) perjantaina 26. marraskuuta 2021 klo 17 alkaen. Vaalikokous alkaa klo 17.30, ja siihen voi osallistua myös etäyhteydellä. Vaalikokouksen päätyttyä samassa tilassa jatketaan seuran pikkujoulujen merkeissä, jossa jäsenistölle on tarjolla ruokaa, juomaa, seuraa ja saunomismahdollisuus, sekä vapaamuotoista yhdessäoloa, menneen kauden muistelua, ja seuraavan kauden suunnittelua. Tapahtuma on jäsenille maksuton. Pikkujoulut tarjoiluineen aloitetaan vasta, kun vaalikokous on saatu päätökseensä.

Vaalikokouksessa seuralle valitaan uusi hallitus sekä muita vastuuhenkilöitä vuodelle 2022. Haku hallitukseen ja toimihenkilötehtäviin on nyt auki, ja voit ilmoittaa kiinnostuksestasi tämän lomakkeen kautta. Linkin takaa löytyy myös lisätietoja hallituksen valinnasta ja tehtäviin hakemisesta. Voit tulla valituksi hallitukseen myös, vaikka et pääsisi osallistumaan kokoukseen, mutta olet ilmoittanut halukkuutesi valintaan. Hallituksen lisäksi kokouksessa valitaan yksittäisiä vastuutoimihenkilöitä ja toiminnantarkastajat varahenkilöineen, sekä päätetään yhdistyksen jäsenmaksuista vuodelle 2022. Hallitus ei esitä muutoksia jäsenmaksuihin. Esityslista kokonaisuudessaan on toimitettu jäsenille sähköpostitse.

Etäyhteydellä kokoukseen pääset osallistumaan tällä linkillä, joka löytyy myös yhdistyksen tapahtumakalenterista. Etäyhteydellä osallistuvia vaaditaan tarvittaessa käyttämään videoyhteyttä, jotta hallitus voi varmistaa osallistujien henkilöllisyyden. Olethan valmis tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi ja AYY:n jäsenyytesi. Kaikilla Teekkaripurjehtijoiden jäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta yhdistyksen kokouksissa äänioikeutettuja ovat vain varsinaiset jäsenet eli jäsenet, jotka ovat myös AYY:n jäseniä.

Nähdään kokouksessa ja pikkujouluissa! Toivottavasti väkeä tulee paikalle sankoin joukoin, kun tapahtumia taas pitkästä aikaan päästään järjestämään paikan päällä!

Hallituksen puolesta,

Markus Nevalainen
Kommodori