Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Uusien Infoilta / Info Evening for new members 

Uusien Infoilta / Info Evening for new members 

In English below

Olit sitten vasta purjehtimisen aloittamisesta kiinnostunut tai jopa valtameriä seilannut merikarhu, niin nyt kannattaa saapua vuoden toiseen infoiltaan Otarannan kerhotilaan 11.10. Pääset kuulemaan mitä Teekkaripurjehtijoilla on tarjota juuri sinulle. Tarjolla on myös ilmaista ruokaa osallistujille. Älä myöskään anna nimen hämätä, sillä Teekkaripurjehtijat (tuttavallisemmin TRIP) toivottaa kaikki purjehtimisesta kiinnostuneet tervetulleiksi opiskelualaan katsomatta.

Tapahtuma järjestetään AYY:n Otarannan kerhotilassa (Otaranta 8B) klo 18 alkaen.  Mikäli et pääse paikalle, voit seurata illan esityksen myös etänä Google Meetissä (https://meet.google.com/zqj-itdr-nej)

Ilmoittautuminen
Ilmoittauduthan sunnuntaihin 10.10. klo 23.59 mennessä.

Lisätietoja
Karri Pönni
Tapahtumavastaava
karri.ponni@teekkaripurjehtijat.fi

Whether you were just interested in starting sailing or an experienced skipper who has conquered oceans, you should now arrive to the second information evening of the year. You get to hear what Teekkaripurjehtijat has to offer just for you. There’s also free food for participants. Also, don’t be confused by the name, as Teekkaripurjehtijat (more commonly known as TRIP) welcomes anyone interested in sailing, regardless of field of study.

Event is organised in AYY’s Otaranta Clubroom (Otaranta 8B) starting at 18. If you can’t come to Otaranta, you can follow the presentation online in Google Meet (https://meet.google.com/zqj-itdr-nej).

Registration
Registration ends on Sunday 10.10. at 23.59.

More info
Karri Pönni
Head of Events
karri.ponni@teekkaripurjehtijat.fi