Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Esittelypurjehdukset kevät 2018 – Introductory sailing trips spring 2018

Esittelypurjehdukset kevät 2018 – Introductory sailing trips spring 2018

Kiinnostaako purjehdus? Haluaisitko päästä kokeilemaan? Tule Teekkaripurjehtijoiden esittelypurjehdukselle!

Esittelypurjehdukset on tarkoitettu erityisesti uusille opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille, jotka eivät vielä ole TRIP:n jäseniä. Esittelypurjehdukset ovat maksuttomia ja niihin voi osallistua ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Purjehdukset järjestetään useimmiten iltaisin ja mukana on usein kipparin lisäksi myös perämies. Purjehdukselle mahtuu kerrallaan mukaan 4-5 henkeä. Purjehduksella nostetaan purjeet ja pyörähdetään lähivesillä muutaman tunnin ajan. Myös rantautuminen saareen tai Suomenlinnaan kuuluu usein esittelypurjehduksen ohjelmaan.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://teekkaripurjehtijat.fi/wordpress/?page_id=200

Introduction sailing trips are free events usually during evening for few hours. Check the link for additional information: https://teekkaripurjehtijat.fi/wordpress/?page_id=200