Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Nokia-tempaus 2013 – ilmoittaudu mukaan!

Nokia-tempaus 2013 – ilmoittaudu mukaan!

Nokian yhtiökokous 2013 järjestetään tiistaina 7.5. Helsingin Messukeskuksessa ja Teekkaripurjehtijat on jälleen mukana järjestelyissä!

Kokouksen avustustehtäviin tiistaina 7.5.2013 klo 9:30 – n. 18:30 tarvitaan 60 talkoolaista. Talkoolaisten tehtävät ovat helppoja opastus- ja avustamistehtäviä, jotka eivät vaadi mitään erityisosaamista tai aiempaa kokemusta. Kyseinen tempaus on merkittävä osa TRIPin varainhankintaa ja sen tähden on tärkeää, että saamme paikalle kaikki 60 talkoolaista. Tempaajien tulee olla TRIPin jäseniä, mutta jos et vielä ole ja haluat mukaan, voit liitttyä jäseneksi samantien täällä: https://teekkaripurjehtijat.fi/wordpress/?page_id=178

Miksi osallistuisin?

– TRIPin toiminnan kehittyessä jatkuvasti myös rahoitusta erinäisiin projekteihin, tapahtumiin ja veneiden kunnostukseen tarvitaan entistä enemmän. Nokia-tempaus on merkittävä osa TRIPin varainhankintaa, minkä vuoksi onnistunut tempaus mahdollistaa toiminnan jatkuvan kehittämisen ja takaa hyvän pohjan yhteistyölle myös tulevina vuosina.

– Vaikka avustajille ei makseta tempauksesta rahallista korvausta, tarkoituksena ei kuitenkaan ole jättää tempaajia kuivin suin. Näin ollen palkkiovaihtoehtoja tempaukseen osallistujille on peräti kolme, joista jokainen voi valita yhden:

1. 75 euron alennus kevään 2013 purjehtija- tai perämieskurssista
– Loistava mahdollisuus kevään kurssilaisille pudottaa kurssin hintaa vain yhden päivän talkootyöllä!
– Edellyttää pääsyä purjehtija- tai perämieskurssille (ilmoittautuminen maaliskuun lopulla), muussa tapauksessa palkkion voi vaihtaa jompaan kumpaan seuraavista.

2. Osallistuminen tempauspurjehdukselle 7.-9.6.
– Viime vuosina viikonlopun mittainen tempauspurjehdus on suunnannut mm. Tallinnaan; lähde mukaan ja voit päästä vaikuttamaan mihin tänä vuonna seilataan! Osallistujamäärä on rajoitettu 12 henkilöön, tässä nopeat syö hitaat ja mattimyöhäisille jää vielä kaksi muuta palkkiovaihtoehtoa.

3. Talkootunnit kaksinkertaisina

Yhtiökokous järjestetään Helsingin Messukeskuksessa (Messuaukio 1) ja kaikkien talkoolaisten on oltava paikalla pääaulassa aamulla klo 9:30 mennessä. Talkoopäivä päättyy noin klo 18:30 kokouksen kestosta riippuen, eli jos kokous venyy pidemmäksi niin siinä tapauksessa paikalla on oltava kokouksen loppuun asti.

Tempaajille jaetaan siniset Nokia-t-paidat ja -lippikset, joista meidät tunnistaa avustajiksi. Vaatetukseksi tarvitaan siistit mustat tai tummansiniset housut, siistit kengät ja halutessaan t-paidan alle voi laittaa pitkähihaisen tai muun paidan, sillä joissain paikoissa esim. ulko-ovien läheisyydessä saatta olla hieman viileä.

ILMOITTAUDU mukaan täyttämällä lomake täällä:  https://teekkaripurjehtijat.fi/wordpress/?page_id=868

Lisätietoja tempauksesta Simo Skogbergilta, simo.skogberg(a)aalto.fi.

Tervetuloa mukaan!