Opiskelijan oma purjehdusseura
 
***TRIPventure 2013***

***TRIPventure 2013***

Kiinnostaisiko Välimeren lämpö ja lempeät tuulet? Entäpä upeat laguunit, beachit, kristallinkirkas vesi tai idylliset kreikkalaiskylät? Jos Suomen kesä on mielestäsi liian lyhyt, tarjolla on nyt loistava mahdollisuus pidentää kesää Teekkaripurjehtijoiden Välimerenpurjehduksella!

OCEANIS 43 VIEWVeneet ovat täynnä ja ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Purjehdus suuntaa Kreikkaan Cycladesin upeaan saaristoon, jossa seilataan la-la 31.8.-7.9.2013. Lähtöpaikkana on Lavrionin satama, joka sijaitsee Ateenan lähettyvillä. TRIP lähtee matkaan kahdella Oceanis 43 -veneellä, joihin mahtuu mukaan yhteensä 16 trippiläistä. Molemmissa veneissä on TRIPin kipparit ja varakipparit. Osallistujilta ei vaadita aiempaa purjehduskokemusta, eli reissu tarjoaa myös oivan mahdollisuuden tutustua purjehdukseen ja muihin uusiin ja vanhoihin kerholaisiin! Lisätietoa veneistä ja alueesta löydät Googlesta ja mm. täältä.

Matka on tarkoitettu Teekkaripurjehtijoiden jäsenille, mutta jos et ole vielä jäsen, ei huolta, sillä voit liittyä TRIPin jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä! Tällöin varausmaksuun lisätään TRIPin jäsenmaksu ja pääset TRIPin jäsenten sähköpostilistalle.

Matkan hinta on 320 € / hlö, josta varausmaksun osuus on 120 €. Varausmaksun maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja varausmaksu maksetaan heti tämän jälkeen; vain maksettu varausmaksu vahvistaa ilmoittautumisen. Loppumaksun 200 € eräpäivä tulee olemaan touko-kesäkuussa ja siitä ilmoitetaan osallistujille erikseen.

Hintaan kuuluu paikka veneessä kahden hengen hyteissä ja sisältää mm. petivaatteet ja veneen loppusiivouksen. Hinta ei sisällä lentoja Ateenaan, kuljetuksia satamaan eikä ruokia ja juomia.

Jokaisen osallistujan on huolehdittava itse lentojen Helsinki-Ateena-Helsinki varaamisesta ja saapumisesta Lavrionin satamaan. Hyviä ja edullisia lentovaihtoehtoja Ateenaan löytyy mm. Norwegianilta ja AirBalticilta. Lennot on varattava siten, että kaikki ovat satamassa la 31.8. klo 17 mennessä ja pois veneeltä pääsee aikaisintaan pe 6.9. noin klo 18.

Jos olet kiinnostunut viettämään aikaa Ateenassa ja pidentämään lomaa parilla päivällä alku- tai loppupäästä, ilmaise kiinnostuksesi Doodlessa TÄÄLLÄ, niin tsekkaillaan Ateenan mestat porukalla

Ilmoittaudu mukaan linkin takaa löytyvällä lomakkeella, maksa varausmaksu heti maksutiedot saatuasi ja olet askeleen lähempänä Välimeren kutsuvaa lämpöä! Ilmoittautuminen on sitova, ja varausmaksua ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä muuta kuin poikkeustapauksissa.

Veneet ovat täynnä ja ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

 

Kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaa TRIPin matkanjärjestäjä Simo Skogberg, simo.skogberg(a)aalto.fi