Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Kevään 2024 navigointikurssien ja -tenttien ilmo auki 11.12.

Kevään 2024 navigointikurssien ja -tenttien ilmo auki 11.12.

Ensi kevään navigointikurssien ja -tenttien aikataulut on lyöty lukkoon ja ilmoittautuminen avataan maanantaina 11.12. klo 20 nettisivuillamme.
Keväällä järjestämme Navigointi 1 -kurssit suomeksi ja englanniksi ja Navigointi 2 -kurssin suomeksi. Myös pelkkiin paperi- ja/tai nettitentteihin osallistuminen on mahdollista.
Kaikki kurssit alkavat viikolla 5 ja päättyvät viikolla 13 järjestettävään yhteiseen tenttitilaisuuteen. Tentit on mahdollista suorittaa joko tenttipäivänä perinteisenä paperitenttinä tai joustavasti etätenttinä loppukevään- ja kesän aikana. Kurssit pidetään Otaniemessä ja tarkemmista tiloista viestitään myöhemmin.
Pääset klikkaamaan tästä nettisivuillemme tarkastelemaan ensi kevään kurssiaikataulua. Hinnastoa ensi vuodelle ei ole vielä päivitetty, mutta pääset tästä katsomaan tämän vuoden hintoja. Tästä pääset lukemaan navigointikursseistamme yleisesti.
Stay tuned!