Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Kipparien ja gastien speed dating pe 16.4. / Skipper and crew speed dating on Fri 16.4.

Kipparien ja gastien speed dating pe 16.4. / Skipper and crew speed dating on Fri 16.4.

In English below

Oletko innokas purjehtija vailla TRIPin kipparioikeuksia? Omaatko kipparioikeudet, mutta sinulta puuttuu vielä miehistö? Etsitkö tulevalle kaudelle uutta purjehdusseuraa? Kipparien ja gastien speed dating tulee taas! Tule siis tulevana perjantaina 16.4. klo 18 alkaen tapaamaan TRIPin kippareita ja jäsenistöä Google Meetissä. Speed-datingissä ei tällä kertaa etsitä sitä oikeaa vaan tarkoituksena on tarjota mahdollisuus päästä tutustumaan kerhon kippareihin sekä muihin tulevan kesän purjehduskavereihin.

Ilta alkaa lyhyellä kertauksella kerhossa purjehtimisesta ja kipparoinnista, talkoista ja talkootuntien kerryttämisestä sekä venevarauksista ja niihin liittyvien liittoumien muodostamisesta.. Sen jälkeen jäsenistö pääsee tutustumaan kerhon kippareihin speed datingin omaisesti. Kippareihin tutustumisen jälkeen jää vielä aikaa afterworkeille, muihin tutustumiseen ja mahdollisten liittoumien muodostamiseen.

Ilmoittauduthan vielä iltaan oheisen Formsin kautta: https://forms.gle/jVhcXbz7WJdzKppE7

Nähdään perjantaina!

TLDR:
Mitä: Kipparien ja gastien tutustumista ja liittoumia
Milloin: Pe 16.4.2021 klo 18 alkaen
Missä: Google Meet meet.google.com/cqe-bhrv-qif
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/jVhcXbz7WJdzKppE7

Lisätietoja
Karri Pönni
Tapahtumavastaava
karri.ponni@teekkaripurjehtijat.fi Skipper and crew speed dating on Fri 16.4.

Are you an avid sailor without TRIP skipper’s permit? Do you have skipper’s permits, but you still lack a crew? Are you looking for a new sailing club for the coming season? Skipper and crew speed dating is coming again! So join online in Google Meet next Friday 16.4. from 6pm to meet TRIP skippers and members. This time, speed dating is not about looking for the significant other, but the purpose is to offer the opportunity to get to know the TRIP skippers and other sailing friends of the upcoming sailing season.

The evening begins with a short review of sailing and skipping in the club, work and accumulation of work hours, as well as boat reservations and the formation of related alliances. After that, the members can get to know the club skippers like speed dating. After getting to know the skippers, there is still time for afterworks, getting to know the others and forming possible alliances.

Please, use the following Forms for registration: https://forms.gle/jVhcXbz7WJdzKppE7

See you on Friday!

TLDR:
What: Getting to know skippers and crew members, make alliances
When: Fri 16.4.2021 from 6 p.m.
Where: Google Meet meet.google.com/cqe-bhrv-qif
Registration: https://forms.gle/jVhcXbz7WJdzKppE7

More info
Karri Pönni
Head of Events
karri.ponni@teekkaripurjehtijat.fi