Opiskelijan oma purjehdusseura
 
TRIPissä tapahtuu Q1/2019 uutiset

TRIPissä tapahtuu Q1/2019 uutiset

Teekkaripurjehtijoilla on tapahtunut paljon ensimmäisessä kvartaalissa. Tästä uutisesta löydät kerhon toiminnasta perus tärpit ja mitä mahdollisuuksia kerhon jäsenelle tarjotaan parhaillaan. Aloitetaan ensin mahdollisuuksista!

Teekkaripurjehtijoiden järjestämät purjehtija- ja saaristopäällikkökurssit alkavat 14.4. teoriapäivän muodossa. Saaristopäällikkökurssien paikat täyttyivät nopeasti, mutta purjehtijakurssille on vielä paikkoja vapaana (tämän tiedotteen julkaisuhetkellä) ainakin 3:lle eri kurssille. Asia käy parhaiten ilmi itse kurssien sivuilta: Purjehtija- ja saaristopäällikkökurssit / Practical sailing courses

Kerhon keväinen talkootoiminta on käynnistynyt edellisenä viikonloppuna, jolloin veneet kuoriutuivat pressuistaan. Jäsenelle talkootoimintaan osallistumalla kerätään talkootunteja, ensimmäiset 20 h talkootuntia = viikonloppuvaraus ja veneen varausoikeudet, ylimenevillä talkootunneilla voidaan varata lisäpäiviä ja päästä varausjärjestyksessä ylemmäksi. Veneenvaraussäännöt löytyvät täältä: Materiaalipankki

Talkootunteihin viitaten kerhon jäsenet osallistuvat vuosittain Nokia tempaukseen josta kerho saa varoja ja jäsenet voivat valita useammasta palkinnosta avustaan (paikka vkl purjehdukselle, talkootunnit tuplana, kurssialennuksia). Tempaukseen etsitään osallistujia parhaillaan nyt.

Navigointi 1 ja 2 kursseille ilmoittautuminen on käytännössä ohi. Mutta mikäli on halukkuutta suorittaa Navigointi 1:en tai Navigointi 2:en tutkinto (eli tentti) käytännön syistä, näihin on hyvä mahdollisuus 22.5. jolloin järjestämme tutkintotilaisuuden molempiin tutkintoihin. Voit ilmoittautua tutkintoihin Navigointikurssien lomakkeen kautta: ilmoittautumislomake

Tripventure on perinteeksi muodostunut reissu välimerelle syyskuun alussa. Tänä vuonna kohde on Kroatia. Paikkoja on muutama jäljellä, eli kannattanee vielä ilmoittautua ja varmistaa oman paikan ikimuistoiseen reissuun. Veneitä on varattuna 5 kpl, ja kaiken kaikkiaan reissuun osallistuu n. 50 trippiläistä.

Mitä kerho on jo tarjonnut viimeisen kvartaalin aikana? Ainakin seuraavat tapahtumat toivat yhteisömme yhteen tavalla tai toisella: Tripin after workit vol I ja II, talvipäivät Nuuksion kattilajärvessä, Info- ja veneenhoitoilta, Trip goes to Sauna, vuosikokous ja koulutukseen liittyvät suunnitteluillat. Tulevat tapahtumat ovat purjeiltamat, kaudenavausbileet, venetalkoita joka viikonloppuna, tripin wappu, wappupiknik merisatamassa ja kipparikokous, joista lisätiedot tulevat jäsen-listoilla. Jäsenet pääsevät nauttimaan tästä kaikesta ja avartamaan purjehdusmaailmansa erittäin matalakynnyksisesti. Jos et ole vielä jäsen, kannattaa liittyä nyt! Jäseneksi