Opiskelijan oma purjehdusseura
 
Esittelypurjehdukset / Introduction sailing 28.9.-8.10.

Esittelypurjehdukset / Introduction sailing 28.9.-8.10.

English? See below!

Kiinnostaako purjehdus? Haluaisitko päästä kokeilemaan? Tule TRIPin esittelypurjehdukselle! Tämän syksyn esittelypurjehdukset järjestetään 28.9.-8.10. Lisätietoa purjehduksista ja ilmoittautuminen löytyy aikanaan täältä.

Esittelypurjehdukset on tarkoitettu erityisesti uusille opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille opiskelijoille, jotka eivät vielä ole TRIP:n jäseniä. Esittelypurjehdukset ovat ilmaisia ja niihin voi osallistua ilman aikaisempaa purjehduskokemusta. Purjehdukset järjestetään useimmiten iltaisin ja mukana on usein kipparin lisäksi myös perämies. Purjehdukselle mahtuu kerrallaan mukaan 4-5 henkeä. Purjehduksella nostetaan purjeet ja pyörähdetään lähivesillä muutaman tunnin ajan. Myös rantautuminen saareen tai Suomenlinnaan kuuluu usein esittelypurjehduksen ohjelmaan.

Briefly in English:
Interested in sailing? Come to an introduction sailing with Teekkaripurjehtijat! These sailing trips are free and open to anyone (no previous sailing experience is required). Sailing trips start from Ruoholahti marina after school (around 1700) and your skipper tours you around the Helsinki archipelago for 3-4 hours. The introduction sailings are held between 28.9.-8.10.2015.
Registration and further info at here.